Naša ponudbaOur OfferUnser AngebotLa nostra offerta
Dodatna ponudbaExtra OfferExtra BeitenExtra offire
Letni vrtSummer GardenSommergartenGiardino estivo
DomovHomeZurück zu HomeHome
PonudbaOfferBietenOffrire
RestavracijaRestaurantRestaurantRistorante
PesnikThe PoetDer DichterIl Poeta
O nasAbout usÜber unsChi siamo

Izbiraj med različnimi meniji

Malice

PONUDBA MALIC od 16.10. 2017 do 22.10.2017

     
     
Malica 1Malica 2 Malica 3 Malica 4 Malica 5

Ričet s suhim mesom

Bograč s slanim krompirjem


 Mesna lazanja s parmezaom

Postrv na žaru, mariniran pak choi, , krompirjeva solata



 




 
                                                                         

Kosila

Ponudba tedenskih kosil od 16.10.2017 do 22.10.2017

   


Ponedeljek

Porova juha s krompirjem

1.meni: Piščančji medaljon, krema dimljenega

  sira, ocvrtki

2.meni: Ocvrt oslič, bučna majoneza,

   krompirjeva solata

3.meni: Telečje rezine z radičem in olivami,

  teranov riž

4.meni: Rižota s sezonsko zelenjavo

Torek

Fižolova kremna juha

1.meni: Svinjski medaljon v kaprini omaki,

  popečena paprika, pire krompir

2.meni: Lignji na žaru, riž z mlado špinačo

  in paradižnikom

3.meni: Testenine s šparglji, hruško in

  piščancem

4.meni: Testenine s šparglji in jurčki

Sreda

Cvetačna kremna juha

1.meni: Puranov medaljon s tremi siri, julien  korenje, njoki

2.meni: File postrvi na žaru, popečeno julien

  korenje, ajdova kaša

3.meni: Špageti s pršutom in smetano

4.meni: Njoki s tremi siri

Četrtek

Parmezanova juha z jabolkom

1.meni: Ramstek v poprovi omaki, pire s

  sušenim paradižnikom in bučnimi

  semeni

2.meni: Hobotnica z riž pak-choi-jem in

  češnjevim paradižnikom

3. meni: Piščančje krpice v ovsenih kosmičih,

  pire krompir

4.meni: Ocvrta mocarela na solatni posteljici,   pečen krompir

Petek

Bučna juha

1.meni: Lososov file na žaru, čemažev krompir

2.meni: Telečji ražnjiči z žar prilogo, pomfri

3.meni:Testenine s piščancem in bučkami

4.meni:Testenine sicilijana

Dober tek !





STALNA ŠTUDENTSKA PONUDBA:
 

* Ocvrt sir s tatarsko omako, pomfri 
* Puranji zrezek po dunajsko, pečen krompir
* Ocvrti lignji s tatarsko omako, pomfri
* Lignji na žaru z blitvo in krompirjem 

À la carte

À la carte

HLADNE PREDJEDI

1. Slovenski narezek za 2 osebi 

  (kraški pršut, domača salama, slanina, sir)

2. Plošča izbranih slovenskih sirov  

3. Kraški pršut z olivami 

4. Goveji karpačo s parmezanom

5. Lososov karpačo s parmezanom 

6. Bakalar s popečenim kruhom 

7. Hobotnica v solati 

8. Mozzarella s paradižnikom in baziliko


JUHE

1. Goveja juha z rezanci  

2. Jurčkova juha v kruhovi skodelici

3. Česnova kremna juha s popečenim kruhom 

4. Dnevna juha  


TOPLE PREDJEDI

1. Rižota z jurčki  

2. Rižota s škampi in tartufi  

3. Rižota s kozicami in škampi  

4. Špageti z lososom in kozicami  

5. Špageti s pršutom v smetanovi omaki

6. Njoki s tremi siri in traviziano radičem 

7. Parmezanova polenta z jurčki in kraškim pršutom  

8. Domači istrski fuži s tartufi 

9. Domači istrski fuži z refoškovo omako in  

domačo klobaso


DOMAČE JEDI

1. Plošča Vodnik za 2 osebi 

  (ocvrti piščanec, svinjska pečenka, pljučni file v poprovi omaki,

  sveža zelenjava na žaru, pražen krompir in pečen krompir)

2. Mesna plošča za 2 osebi  

  (svinjski kotlet, čevapčiči, ražnjiči, ocvrt piščanec,

  pommes frites, dušen riž)

3. Domači krožnik za 2 osebi 

  (pečenica, krvavica, svinjska pečenka, prekajena svinjska rebra,

  ajdovi žganci, kislo zelje)

4. Pečenica z zeljem 

5. Kranjska klobasa z zeljem

6. Krvavica z repo  

7. Ocvrti žabji kraki 

8. Divjačinski golaž s kruhovimi cmoki  

9. Srnini medaljoni v teranovi omaki in sirovi štruklji  

10. Divji prašič v lovski omaki s pečenim krompirjem

  in brusnično omako  


MESNE JEDI

1. Telečji zrezek na žaru 200 g 

2. Svinjski zrezek na žaru 200 g  

3. Puranji zrezek na žaru 200 g 

4. Telečji zrezek po ljubljansko 200 g 

5. Svinjski zrezek po ljubljansko 200 g 

6. Puranji zrezek po ljubljansko 200 g 

7. Telečji zrezek po dunajsko 200 g 

8. Svinjski zrezek po dunajsko 200 g  

9. Puranji zrezek po dunajsko 200 g 

10. Mešano meso na žaru 

  (puran, svinjina, pljučni file, pečen krompir) 

11. Puran s sirom v jurčkovi omaki s sirovimi štruklji 

12. Goveje rezine 200 g na rukoli 

13. Uležan goveji file 250 g z jajcem na žaru

  s svežo zelenjavo na žaru  

14. Uležan goveji file 250 g z zelenim poprom

  in pečenim krompirjem 

15. Uležan goveji file 250 g s tartufi in sirovimi štruklji

16. Uležan goveji file 250 g z jurčki in domačimi njoki

17. Žrebičkov file na žaru 250 g, priloga po želji 

18. Žrebičkov file 250 g v poprovi omaki, priloga po želji 

19. Žrebičkov file 250 g s tartufi, priloga po želji 


RIBJE JEDI

1. Ribja plošča za 2 osebi  

  (škampi na buzaro, ocvrti lignji, lignji na žaru, orada, brancin,

  blitva s krompirjem, kuhan krompir, tržaška in tatarska omaka)

2. Tris plošča za 2 osebi 

  (ocvrti lignji, lignji na žaru, polnjeni lignji, pommes frites,

  blitva s krompirjem, tržaška in tatarska omaka)

3. Orada  

  Brancin    

  Postrv  

4. Škampi na buzaro 0,5 kg 

5. Škampi na žaru 0,5 kg  

6. Fritto Misto 

  (ocvrti škampi, ocvrti lignji na posteljici z rukolo in slanim krompirjem)

7. Polnjeni lignji na posteljici z rukolo s tatarsko omako  

  (pršut, sir)

8. Lignji na žaru s slanim krompirjem 


VEGETERJANSKE JEDI

1. Ocvrt sir s tatarsko omako 

2. Ajdova kaša z jurčki 

3. Sveža zelenjava na žaru 

4. Zelenjavni zrezek z jurčki in krompirjevimi ocvrtki


SOLATE

1. Kraljeva solata 

  (zelena solata, radič, paradižnik, koruza,

  ocvrte puranove rezine, beli preliv)

2. Tunina solata 

  (zelena solata, koruza, paprika, čebula, olive,

  tuna, popečen kruh, česnov preliv)

3. Vodnikova solata 

  (popečena slanina, sezonska solata,

  parmezan, popečen kruh)

4. Cezarjeva solata 

  (puranove rezine na žaru, zelena solata, radič,

  paradižnik, popečen kruh, beli preliv)

5. Losos solata  

  (losos na žaru, rukola, traviano radič,

  češnjevec, česnov preliv z limono, popečen kruh)

6. Caprese 

  (rukola, paradižnik, mozzarella, bazilika,

  pesto genovese, popečen kruh)

7. Motovilec z jajcem 

8. Rukola  

9. Solata po izbiri 


PRILOGE

1. Sirovi štruklji (slani) 

2. Pražen krompir 

3. Ocvrt krompir 

4. Pommes frites  

5. Krompirjevi ocvrtki

6. Blitva s krompirjem 

7. Kuhana zelenjava

8. Kislo zelje

9. Ajdovi žganci 

10. Dušeni riž  


SLADICE

1.. Vodnikova gibanica

2. Jabolčni zavitek z vanilijevo kremo  

3. Palačinke (marmelada, nutela z orehi)  

4. Torte 

5. Tiramisu 

6. Sadna kupa 

Študentski boni

TEDENSKA PONUDBA ŠTUDENTSKIH KOSIL  OD 10.10.2016 DO 15.10.2016



Ponedeljek

Juha iz sveže zelene in ajdovo kašo

1.meni: File piščanca v sirovi omaki, ocvrti 

  njoki

2.meni: Ocvrt oslič, porov pire

3.meni: Testenine s pršutom, olivami in 

  pelati

4.meni: Testenine z brokolijevo peno in 

  lisičkami

Torek

Ohrovtova juha s krompirjem

1.meni: Svinjski medaljon s kajmakom, 

  marinirana paprika, ocvrt krompir

2.meni: Skuša na žaru, blitva s krompirjem

3.meni: Ocvrte piščančje rezine, mehka 

  polenta, gobova omaka

4.meni: Bučkina zloženka s krompirjem in 

  kislo smetano

 

Sreda

Krompirjeva juha s parmezanom

 1.meni: Telečja rulada po domače, mlinci, 

  kuhano korenje

 2.meni: Morski list v testu, paradižnikov 

  konkase, slan krompir

 3.meni: Rižota s piščancem, hruško in orehi

 4.meni: Riž z julien zelenjavo

   Petek

Četrtek

Koruzna juha

1.meni: Puranov medaljon s holandsko 

  omako, gratiniran krompir

2.meni: File tune na žaru, kus kus z gobami

3. meni: Rižota s teletino, porom in 

  sončničnimi semeni

4.meni: Špinačna pita

Petek

Gobova juha

1.meni: Losos na žaru, čemažev krompir

2.meni: Čevapčiči na žaru s prilogo, pomfri

3.meni: Testenine s piščancem, cvetačo in mladim sirom

4.meni: Popečena polenta, zelenjavna salsa






STALNA ŠTUDENTSKA PONUDBA:
 

* Ocvrt sir s tatarsko omako, pomfri 
* Puranji zrezek po dunajsko, pečen krompir
* Ocvrti lignji s tatarsko omako, pomfri
* Lignji na žaru z blitvo in krompirjem 

Sezonska ponudba

TEDENSKA PONUDBA SOLAT od 16.10.2017 - 22.10.2017
    
MENI 1MENI 2MENI 3

Solata z orehi in lignji

Solata popečenimi malancani, feto in piščancem


  



     

POSEBNA PONUDBA

* Krompirjeva juha z divjimi lisičkami v kruhovi skodelici- 5,00 eur
* Sirovi štruklji z gozdnim medom in popečenimi jurčki - 13,00 eur

* Domači njoki s škampovimi repki, divjimi lisičkami in bučnimi semeni - 11,90 eur
* File brancina z divjimi lisičkami in popečeno polento v mandljevi skorjici - 20,00 eur

* Idrijski žlikrofi z ragujem divjega zajca in popečenimi jurčki -11,50 eur * Domači istrski fuži s črnim tartufom in praženimi jurčki - 14,00 eur * Jagenjček iz pečice z rožmarinom in  popečenim krompirjem  - 17,00 eur

* Srnini medaljoni s popečenimi jurčki v domačem pivu, kuhano hruško in krompirjevo blazinico - 19,50 eur * Frittata s kraško panceto, jurčki in ovčjim sirom ( iz Vremščice ) - 10,00 eur * Borovničev narastek z medeno vanilijevo kremo in svežimi borovnicami - 10,00 eur  

KONTAKT &
REZERVACIJE
LOKACIJA &
OBRATOVALNI ČAS
Alert..! Label Margin set to high for this map size
Map Pin Info

Zimski delovni čas (01.10. - 14.05.)
ponedeljek - sobota
08:00 - 24:00
nedelja in prazniki
10:00 - 24:00

Poletni delovni čas (15.05. - 30.09.)
ponedeljek - sobota
08:00 - 24:00
nedelja in prazniki
10:00 - 24:00
SREČANJA &
ZAKLJUČENE DRUŽBE

Z zadostnimi kapacitetami ter vrhunsko lokacijo, sredi starega mestnega jedra poskrbimo za nepozaben obed različnih priložnosti.

Zagotovite si vrhunsko postrežbo z individualnim cenovnim pristopom.

info@vodnikov-hram.si
+386 1 2345 260
+386 40 601 008REZERVIRAJ
Stacks Image 1290
Stacks Image 1291
Stacks Image 1292


Choose from the menus

Brunches

...

Main courses

...

À la carte

À la carte

COLD STARTERS

1. Slovenian cold cuts (2 pers.) 

(Karst prosciutto, homemade salami, bacon, cheese)

2. Plate with selected Slovenian cheese  

3. Karst prosciutto with olives  

4. Beef carpaccio with parmesan   

5. Salmon carpaccio with parmesan     

6. »Bacala« with grilled bread     

7. Octopus salad     

8. Mozzarella with tomato and basil


SOUPS

1. Beef bouillon with noodles 

2. Porcini cream soup in bread bowl   

3. Garlic cream soup with grilled bread 

4. Soup of the day 


WARM STARTERS

1. Porcini risotto 

2. Shrimp and truffle risotto

3. Prawn and shrimp risotto 

4. Spaghetti with salmon and prawn 

5. Spaghetti with prosciutto in cream sauce

6. Three cheese gnocchi with radicchio Treviso

7. Polenta with parmesan, porcini and prosciutto 

8. Homemade Istrian »fuži« with truffles 

9. Homemade Istrian »fuži« with sausage in Refosco sauce 


HOME DISHES

1. Plate Vodnik (2 pers.) 

  (fried chicken, roast pork, beef lung fillet in pepper sauce,

  grilled fresh vegetables, roasted potatoes, baked potatoes)

2. Meat plate (2 pers.) 

  (pork chop, ćevapčići (grilled minced meat),

  ražnjići (skewered pork meat), fried chicken,

  french fries, stewed rice)

3. Home plate (2 pers.)

  (grilled sausage, black pudding sausage, roast pork, smoked

  pork ribs, buckwheat žganci, sauerkraut)

4. Grilled sausage with sauerkraut 

5. »Kranjska klobasa« (Carniolan saussage) with sauerkraut 

6. Black pudding sausage with sour turnip

7. Fried frog legs 

8. Game goulash with bread dumplings 

9. Deer medallions in Teran sauce with cottage cheese dumplings 

10. Wild boar in hunter's sauce with baked potatoes and cranberry sauce 


MEAT DISHES

1. Grilled veal steak (200 g) 

2. Grilled pork steak (200 g)

3. Grilled turkey steak (200 g)

4. Veal steak Ljubljana-style (200 g)

5. Pork steak Ljubljana-style (200 g) 

6. Turkey steak Ljubljana-style (200 g) 

7. Veal wiener schnitzel (200 g) 

8. Pork wiener schnitzel (200 g)

9. Turkey wiener schnitzel (200 g)  

10. Mixed grilled meat (turkey, pork, beef lung fillet, baked potatoes) 

11. Turkey garnished with cheese in porcini sauce

  with cottage cheese dumplings

12. Beef slices on rocket salad (200 g) 

13. Fried seasoned beef fillet (250 g) with egg and fried vegetables

14. Seasoned beef fillet (250 g) with green pepper and baked potatoes 

15. Seasoned beef fillet (250 g) with truffles and 

  cottage cheese dumplings

16. Seasoned beef fillet (250 g) with porcini and homemade gnocchi

17. Grilled foal fillet (250 g) with side dish of your choice 

18. Grilled foal fillet (250 g) in pepper sauce  

  with side dish of your choice  

19. Grilled foal fillet (250 g) with truffles with side dish of your choice


FISH DISHES

1. Fish plate (2 pers.) 

  (shrimps »buzara«, fried calamari, grilled calamari, gilt-head bream,

  sea bass, swiss chard with potatoes, boiled potatoes,

  parsley and garlic sauce, tartar sauce)

2. Tris plate (2 pers.) 

  (fried calamari, grilled calamari, stuffed calamari, french fries,

  swiss chard with potatoes, parsley and garlic sauce, tartar sauce)

3. Gilt-head bream 

    Sea bass   

  Trout

4. Shrimps »buzara« (0,5 kg) 

5. Grilled shrimps (0,5 kg) 

6. Fritto misto 

  (fried shrimps, fried calamari with salt potatoes on a bed of rocket)

7. Stuffed calamari with tartar sauce on a bed of rocket

  (prosciutto, cheese)

8. Grilled calamari with salt potatoes 


VEGETERIAN DISHES

1. Fried cheese with tartar sauce 

2. Buckwheat with porcini 

3. Grilled fresh vegetables

4. Vegetable medallions with porcini and potato croquettes


SALADS

1. King salad

  (green salad, radicchio, tomatoes, sweet corn, fried turkey slices, white dressing)

2. Tuna salad 

  (green salad, sweet corn, pepper, onions, olives, tuna, grilled bread, garlic dressing)

3. Salad »Vodnik«

  (grilled bacon, seasonal salad, parmesan, grilled bread)

4. Caesars salad 

  (grilled turkey slices, green salad, radicchio, tomatoes, grilled bread, white dressing)

5. Salmon salad

(grilled salmon, rocket, radicchio Treviso, cherry tomatoes,  garlic-lemon dressing, grilled  bread)

6. Caprese 

  (rocket, tomatoes, mozzarella, basil, pesto genovese, grilled bread )

7. Lamb's lettuce with boiled egg

8. Rocket salad 

9. Salad of your choice 


SIDE DISHES

1. Cottage cheese dumplings (salted) 

2. Roasted potatoes 

3. Fried potatoes 

4. French fries

5. Potato croquettes 

6. Swiss chard with potatoes 

7. Boiled vegetables 

8. Sauerkraut 

9. Buckwheat    

10. Stewed rice 


DESSERTS

1. »Gibanica Vodnik« layered pastry     

2. Apple strudel with vanilla cream

3. Pancakes (with jam, nutella or walnuts) 

4. Cakes 

5. Tiramisu 

6. Fruit cup 

Seasonal offer


     
MENI 1MENI 2MENI 3MENI 4MENI 5 
     
Špageti z bučkami, puranom in divjimi lisičkami  Rižota s škampi in divjimi lisičkami  Uležan goveji biftek z divjimi lisičkami in zelenjavo na žaru / 





     
1) Potato soup with chanterelle mushrooms in a bread cup  - 5,00

6) Egg omlette with karst pancetta, porcini mushrooms and goat cheese (from Vremščica)  -10,00          9) 

Roasted lamb with  roasted potatos and rosemary sauce -17,00

   






2) Homemade gnocchi with chanterelle mushrooms and pumpkin seeds -11,90 4) Deer medallions with grilled porcini mushrooms, pear cooked in home made beer and potato cake -19,50 7) Fresh cottage chese dumplings with grilled porcini mushrooms and forest honey -13,00 10) Homemade blueberry strudel with forest honey vanilla cream   -4,40





3) Idrian style ravioli with wild rabbit rague and grilled porcini mushrooms -11,505) Istrian style pasta with truffles and grilled porcini mushrooms -14,00 8) Seabass fillet with chanterelle mushrooms and grilled polenta with almond crust -20,00  

CONTACT &
RESERVATIONS
LOCATION &
OPENING HOURS
Alert..! Label Margin set to high for this map size
Map Pin Info

Winter Openings (01.10. - 14.05.)
Monday - Saturday
08:00 - 24:00
Sunday & Holidays
10:00 - 24:00

Summer Openings (15.05. - 30.09.)
Monday - Saturday
08:00 - 24:00
Sunday & Holidays
10:00 - 24:00
MEETINGS &
PRIVATE GROUPS

With sufficient capacities and a great location in the old town centre, we will make sure that you experience an unforgettable meal with many opportunities.

Make sure you get top-class service with individual pricing.

info@vodnikov-hram.si
+386 1 2345 260
+386 40 601 008BOOKING
Stacks Image 1997
Stacks Image 1998
Stacks Image 1999


Wählen Sie aus einer verschiedenen Menüs

Imbisse

...

Mittagessen

...

À la karte

À la carte

KALTE VORSPEISEN

1. Slowenischer Aufschnitt für 2 Personen

  (Karstschinken, hausgemachte Salami, Speck, Käse)

2. Platte mit erlesenen Slowenischen Käsesorten

3. Karstschinken mit Oliven 

4. Rind-Carpaccio mit Parmesan  

5. Lachs-Carpaccio mit Parmesan 

6. Stockfisch mit Toastbrot 

7. Kraken-Salat  

8. Mozzarella mit Tomaten und Basilikum  


SUPPEN

1. Rindsuppe mit Nudeln 

2. Steinpilzsuppe in der Brotschale 

3. Knoblauchcremesuppe mit Toastbrot  

4. Tagessuppe 


WARME VORSPEISEN

1. Risotto mit Steinpilzen  

2. Risotto mit Scampi und Trüffeln 

3. Risotto mit Garnelen und Scampi  

4. Risotto mit Lachs und Garnelen  

5. Spaghetti mit Karstschinken in Rahmsoße  

6. Nocken mit drei Käsesorten und Kanaltaler Chicorée 

7. Parmesan-Polenta mit Steinpilzen und Karstschinken 

8. Hausgemachte istrische Fusilli mit Trüffeln  

9. Hausgemachte istrische Fusilli mit Refosco-Weinsauce  

und hausgemachter Wurst


HAUSMANNSKOST

1. Platte Vodnik für 2 Personen  

  (frittiertes Hähnchen, Schweinsbraten, Lungenbraten in Pfeffersauce,

  frisches Gemüse am Rost, Röstkartoffeln und Backkartoffeln

2. Fleischplatte für 2 Personen  

  (Schweinskotelett, Ćevapčići, Ražnjići, frittiertes Hähnchen,

  Pommes frites, gedünsteter Reis)

3. Hausgemachte Platte für 2 Personen  

  (Bratwurst, Blutwurst, Schweinsbraten, geräucherte Schweinsrippen,

  Heidensterz, Sauerkraut)

4. Bratwurst mit Sauerkraut 

5. Krainerwurst mit Sauerkraut 

6. Blutwurst mit sauren Rüben  

7. Frittierte Froschschenkel  

8. Wildfleischgulasch mit Brotknödel  

9. Rehmedaillons in Terrano-Weinsoße und Topfen-Serviettenknödeln 

10. Wildschwein in Jägersoße mit Backkartoffeln und Preiselbeerensoße  


FLEISCHGERICHTE

1. Kalbschnitzel am Rost 200 g  

2. Schweineschnitzel am Rost 200 g  

3. Truthahnschnitzel am Rost 200 g  

4. Kalbschnitzel nach Laibacher Art 200 g 

5. Schweineschnitzel nach Laibacher Art 200 g  

6. Truthahnschnitzel nach Laibacher Art 200 g 

7. Kalbschnitzel nach Wiener Art 200 g  

8. Schweineschnitzel nach Wiener Art 200 g 

9. Truthahnschnitzel nach Wiener Art 200 g  

10. Gemischtes Fleisch am Rost (Truthahn, Schweinefleisch,

  Lungenbraten, Backkartoffeln) 

11. Truthahn mit Käse in Steinpilzsoße mit Topfen-Serviettenknödeln 

12. Rindschnitten 200 g auf Rucola  

13. Abgehangenes Rinderfilet 250 g mit Ei am Rost

  mit frischem Gemüse am Rost 

14. Abgehangenes Rinderfilet 250 g mit grünem Pfeffer und Backkartoffeln  

15. Abgehangenes Rinderfilet 250 g mit Trüffeln

  und Topfen-Serviettenknödeln  

16. Abgehangenes Rinderfilet 250 g mit Steinpilzen

  und hausgemachten Nocken

17. Fohlenfilet am Rost 250 g, Beilage nach Wahl 

18. Fohlenfilet 250 g im Pfeffersauce, Beilage nach Wahl 

19. Fohlenfilet 250 g mit Trüffeln, Beilage nach Wahl  


FISCHGERICHTE

1. Fischplatte für 2 Personen  

  (Scampi alla Buzzara, frittierte Calmari, Calmari am Rost, Goldbrasse, Seebarsch,

  Mangold mit Kartoffeln, gekochte Kartoffeln, Triester-Soße und Tatarsoße)

2. Tris-Platte für 2 Personen 

  (frittierte Calmari, Calmari am Rost, gefüllte Calmari, Pommes frites,

  Mangold mit Kartoffeln, Triester-Soße und Tatarsoße)

3. Goldbrasse

   Sägebarsch 

   Forelle  

4. Scampi alla Buzzara 0,5 kg  

5. Scampi am Rost 0,5 kg  

6. Fritto Misto 

  (frittierte Scampi, frittierte Calmari auf einem Bett aus Rucola mit Salzkartoffeln)

7. Gefüllte Calmari auf einem Bett aus Rucola mit Tatarsauce  

  (Karstschinken, Käse)

8. Calmari am Rost mit Salzkartoffeln 


VEGETARISCHE GERICHTE

1. Frittierter Käse mit Tatarsauce  

2. Heidenbrei mit Steinpilzen

3. Frisches Gemüse am Rost 0,5 kg 

4. Gemüseschnitzel mit Steinpilzen und Kartoffelfritten


SALATE

1. Königssalat  

  (Blattsalat, Chicorée, Tomaten, Korn, frittierte Truthahnschnitten, weiße Soße)

2. Thunfischsalat  

  (Blattsalat, Korn, Paprika, Zwiebel, Oliven, Thunfisch, gebackenes Brötchen, Knoblauchsoße)

3. Vodnik-Salat  

   (überbackenes Speck, Tagessalat, Parmesan, gebackenes Brötchen)

4. Cäsarsalat  

  (Truthahnschnitten am Rost, Blattsalat, Chicorée, Tomaten,

  gebackenes Brot, Weiße Soße)

5. Lachs-Salat 

  (Lachs am Rost, Rucola, Kanaltaler Chicorée, Kirschtomate,

   Knoblauchsoße mit Zitrone, gebackenes Brot)

6. Caprese 

  (Rucola, Tomate, Mozzarella, Basilikum, Pesto Genovese, gebackenes Brot)

7. Feldsalat mit Ei 

8. Rucola  

9. Salat nach Wahl 


BEILAGEN

1. Topfen-Serviettenknödel (salzig)  

2. Röstkartoffeln

3. Frittierte Kartoffeln  

4. Pommes frites

5. Kartoffel-Frittes  

6. Mangold mit Kartoffeln 

7. Gekochtes Gemüse  

8. Sauerkraut  

9. Heidensterz  

10. Gedünsteter Reis 


SüßSPEISEN

1. Gibanica a la Vodnik 

2. Apfelstrudel mit Vanillecreme  

3. Pfannkuchen (Marmelade, Nutella, mit Nüssen)  

4. Torten  

5. Tiramisu 

6. Obstbecher  

Saisonangebot


     
MENI 1MENI 2MENI 3MENI 4MENI 5 
     
Špageti z bučkami, puranom in divjimi lisičkami  Rižota s škampi in divjimi lisičkami  Uležan goveji biftek z divjimi lisičkami in zelenjavo na žaru / 





     




















     
 

KONTAKT &
RESERVIERUNG
GESELLIGE ZUSAMMENKÜNFTE & GESCHLOSSENE GESELLSCHAFTEN
Alert..! Label Margin set to high for this map size
Map Pin Info

Öffnungszeiten winter (01.10. - 14.05.)
Montag - Samstag
08:00 - 24:00
Sonntag & Urlaub
10:00 - 24:00

Öffnungszeiten sommer (15.05. - 30.09.)
Montag - Samstag
08:00 - 24:00
Sonntag & Urlaub
10:00 - 24:00
STANDORT &
BETRIEBSZEIT
Mit genügender Kapazität und einem Spitzenstandort in der alten Stadtmitte sorgen wir für ein unvergessliches Festessen bei verschiedenen Gelegenheiten.

Sichern Sie sich eine Spitzenbewirtung mit individueller Preisbildung.

info@vodnikov-hram.si
+386 1 2345 260
+386 40 601 008RESERVIERUNG
Stacks Image 2369
Stacks Image 2370
Stacks Image 2371


Scegliere tra diversi menu

Merende

...

Pranzi

...

À la carte

À la carte

ANTIPASTI FREDDI

1. Affettato sloveno per 2 persone 

  (prosciutto del Carso, salame casareccio, pancetta, formaggio)

2. Piatto con selezione di formaggi sloveni

3. Prosciutto del Carso con olive 

4. Carpaccio di manzo con parmigiano 

5. Carpaccio di salmone con parmigiano 

6. Baccalà con crostini  

7. Insalata di polipo 

8. Mozzarella con pomodori e basilico  


ZUPPE

1. Brodo di manzo con tagliatelle   

2. Zuppa di funghi porcini servita in crosta di pane

3. Crema di aglio con crostini    

4. Zuppadel giorno 


PRIMI

1. Risotto con porcini  

2. Risotto con scampi e tartufi  

3. Risotto con gamberetti e scampi   

4. Spaghetti con salmone e gamberetti    

5. Spaghetti con prosciutto e panna    

6. Gnocchi ai tre formaggi e radicchio di Treviso 

7. Polenta al parmigiano con porcini e prosciutto del Carso  

8. Pasta casareccia istriana tipo fusi con tartufi  

9. Pasta casareccia istriana tipo fusi con sugo di Refosco e     

salsiccia nostrana


PIATTI CASERECCI

1. Piatto Vodnik per 2 persone  

  (pollo fritto, arrosto di maiale, filetto di manzo con sugo e pepe,

  verdura fresca alla griglia, patate in tegame e arrosto)

2. Piatto  di carne per 2 persone  

  (cotoletta di maiale, ćevapčići (polpettine piatte di carne trittata),

ražnjići (spiedini di  carne), pollo fritto, patate fritte, riso pilaf)

3. Piatto  della casa per 2 persone  

  (salsiccia arrostita, salsiccia di sanguinaccio macinata, arrosto di maiale,

costine di maiale affumicate, focaccia di grano saraceno, crauti)

4. Salsiccia arrostita con crauti  

5. Salsiccia di cranio con crauti   

6. Salsiccia di sanguinaccio macinata con rape    

7. Cosce di rana fritte  

8. Gulasch di selvaggina con gnocchi di pane  

9. Medaglioni di capriolo in sugo di Terrano e struccoli di ricotta 

10. Cinghiale alla cacciatora con patate arrosto e mirtilli     


CARNI

1. Fettina di vitello ai ferri 200 g    

2. Fettina di maiale ai ferri 200 g  

3. Fettina di tacchino ai ferri 200 g   

4. Fettina di vitello alla Lubianese 200 g    

5. Fettina di maiale alla Lubianese 200 g   

6. Fettina di tacchino alla Lubianese 200 g 

7. Fettina di vitello alla Viennese 200 g  

8. Fettina di maiale alla Viennese 200 g  

9. Fettina di tacchino alla Viennese 200 g  

10. Carne mista alla griglia (tacchino, maiale, filetto di manzo, patate arrosto) 

11. Tacchino con formaggio in sugo di porcini e struccoli al formaggio 

12. Fettine di manzo 200 g su letto di rucola  

13. Filetto di manzo frollato 250 g con uovo alla griglia e verdura fresca

14. Filetto di manzo  frollato250 g con pepe verde e patate arrosto 

15. Filetto di manzo frollato 250 g con tartufi e struccoli al formaggio 

16. Filetto di manzo  frollato 250 g con tartufi e struccoli al formaggio 

17. Filetto di puledro alla griglia 250 g, con contorno a scelta 

18. Filetto di puledro alla griglia 250 g con sugo al pepe, con contorno a scelta

19. Filetto di puledro ai tartufi 250 g, con contorno a scelta 


PESCI

1. Piatto di pesce per 2 persone 

  (scampi alla busara, calamari fritti, calamari alla griglia, orata, branzino,

  bietole con patate, patate lesse, con sugo alla Triestina e  tartare)

2. Piatto di pesce Tris per 2 persone  

  (calamari fritti, calamari alla griglia, calamari ripieni, patate fritte,

  bietole con patate, con sugo alla Triestina e  tartare)

3. Orata 

  Branzino 

  Trota  

4. Scampi alla busara 0,5 kg 

5. Scampi alla griglia 0,5 kg  

6. Fritto Misto  

  (scampi fritti, calamari fritti su letto di rucola e patate salate)

7. Calamari ripieni su letto di rucola e tartare      

  (prosciutto, formaggio)

8. Calamari alla griglia con patate salate  


PIATTI VEGETARIANI

1. Formaggio fritto con salsa tartare 

2. Focaccia di grano saraceno con porcini 

3. Verdura fresca alla griglia  

4. Filetto di verdure con porcini e gnocchetti di patate fritti  


INSALATE

1. Insalata del Re 

  (insalata verde, radicchio, pomodoro, mais, pezzetti di tacchino fritti, salsa bianca)

2. Insalata con  tonno 

  (insalata verde, peperoni, cipolla, mais, olive, tonno, crostini, salsa di aglio)

3. Insalata Vodnik  

  (pancetta saltata, insalata di stagione, parmigiano, crostini)

4. Insalata dell'Imperatore 

  (straccetti di tacchino ai ferri, insalata verde, radicchio, pomodoro,

  crostini, salsa bianca)

5. Insalata con salmone  

  (salmone ai ferri, rucola, radicchio di Treviso, pomodoro ciliegino,

  salsa di aglio con limone, crostini)

6. Caprese  

  (rucola, pomodoro, mozzarella, basilico, pesto genovese, crostini)

7. Valeriana con uova  

8. Rucola 

9. Insalata a scelta  


CONTORNI

1. Struccoli con formaggio (salati)  

2. Patate in tegame

3. Patate fritte

4. Pommes frites 

5. Gnocchi di patate fritti 

6. Bieta con patate   

7. Verdura cotta 

8. Crauti  

9. Focaccia di grano saraceno 

10. Riso pilaf


DOLCI

1. Gibanica Vodnik 

2. Rotolino di mele con crema alla vaniglia  

3. Omelette (marmellata, nutella, noci)  

4. Torte 

5. Tiramisù 

6. Macedonia   

Offerta di stagione


     
MENI 1MENI 2MENI 3MENI 4MENI 5 
     
Špageti z bučkami, puranom in divjimi lisičkami  Rižota s škampi in divjimi lisičkami  Uležan goveji biftek z divjimi lisičkami in zelenjavo na žaru / 





     




















     
 

CONTATTO &
PRENOTAZIONI
UBICAZIONE &
ORARIO DI LAVORO
Alert..! Label Margin set to high for this map size
Map Pin Info

Inverno (01.10. - 14.05.)
Lunedi - Sabato
08:00 - 24:00
Domenico & Vacanze
10:00 - 24:00

Estate (15.05. - 30.09.)
Lunedi - Sabato
08:00 - 24:00
Domenico & Vacanze
10:00 - 24:00
INCONTRI &
GRUPPI
Con una capienza sufficiente e l’ubicazione ideale nel centro storico di Lubiana, offriamo dei pasti indimenticabili per varie occasioni.

Assicuratevi un servizio di alto livello e con un ottimo approccio individuale.

info@vodnikov-hram.si
+386 1 2345 260
+386 40 601 008PRENOTA
Stacks Image 986
Stacks Image 987
Stacks Image 988

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[noga]

Stacks Image 1027
© 2013 GREMIA-5 d.o.o. | Piškotki | OMREZI.SE